Lohjan Rantajamit 2014 pääsi kävijätavoitteeseensa

Kolmannettoista Lohjan Rantajamit päättyivät lauantaina 12.7.2014. Tapahtuma onnistui hyvin ja kävijätavoite toteutui. – Sää oli onneksi hieno ja helli Rantajameilla kävijöitä. Olemme erittäin tyytyväisiä jamien kävijämäärään. Yrityslippuja menisi enemmänkin, mutta telttamme tila on rajallinen, kertoo SSO:n toimialajohtaja Kosti Talala.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämät Rantajamit on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Lohjan kesän tapahtumista. Rantajamit työllistää päivittäin yli 50 henkeä sekä monia yhteistyökumppaneita Lohjalta ja sen lähialueelta.

- Suuret kiitokset yhteistyökumppaneille, viranomaisille ja Rantajamien alueen asukasyhdistykselle sekä suurenmoiselle Rantajamien henkilökunnalle! Yhteistuumin olemme saaneet rakennettua Rantajameista hyvän ja vetovoimaisen tapahtuman. Nyt levätään hetki ja sen jälkeen aktiivisesti kiinni 2015 vuoden suunnitteluun, sanoo Talala.

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO kiittää Rantajamit 2014 kävijöitä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi jälleen ensi kesänä!

13. Rantajamit SSO:n järjestämänä!

2014 rantajamit, mistä ne on tehty:

” Me ei olla enää me” totesi laulajatar kuulijoilleen…jonka siivittämänä ” Tinakengät” antoivat kyytiä festivaalikansalle, joka ensimmäisen illan päätteeksi riemuitsi; ” Kuka muu muka” !

Lohjan kesän keskipisteessä Aurlahti ja festivaalialue on kuin ”Afrikan tähti”, jonka polte  saa kuulijat ” Hurmaan”. Kahden päivän jälkeen voi kaiken todeta olevan ” Ohikiitävää”, mutta onneksi on vielä yksi päivä tapahtumaa jäljellä.

Lauantain teema on ” Celebration” ja Lohjan kesässä huudahdetaan: ” What is love?”  Rantajamien huipennukseksi voi huomata olevansa musiikista ” Selvästi päihtynyt”, mutta niin onnellinen.

Näistä fiiliksistä on Lohjan Rantajamit 2014 rakennettu …tule mukaan nauttimaan!

Tervetuloa!

Terveisin,
Rantajamilaiset